W E R K W I J Z E   

GEBOORTEKAARTJES

PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Bel of mail op tijd om een afspraak te maken in de 30e week van jouw zwangerschap. Je bent (ook ‘s avonds) welkom in onze studio. We nemen samen al jouw wensen door voor het geboortekaartje, van ontwerp en kleurgebruik tot papiersoort, enveloppen en sluitzegels. Doormiddel van dit vrijblijvende gesprek wordt er een duidelijk beeld gevormd van de wensen aan de hand van een checklist.


OFFERTE

Op basis van ons gesprek ontvang je een offerte. Zodra de offerte akkoord is, gaan de designers aan de slag met het geboortekaartje.


ONTWERP

Je ontvangt meerdere ontwerpen, je kan een keuze maken uit deze ontwerpen of we passen een ontwerp aan zodat je helemaal tevreden bent. Wil je de ontwerpen graag persoonlijk bespreken? Je bent van harte welkom.


AKKOORD, PROEFDRUK + ENVELOPPEN

Zodra het kaartje helemaal naar jullie wens is kan er een proefdruk gemaakt worden op het gekozen papier. Je ontvangt ook de gekozen enveloppen ruim voor jouw uitgerekende datum, zodat deze geadresseerd kunnen worden. 


ADVERTENTIE

Het is ook mogelijk een geboorte advertentie te plaatsen in de lokale krant. De advertentie is dan geheel in de stijl van jouw kaartje. Wij ontzorgen jou hierin, zodra de baby geboren is zorgen wij dat de advertentie wordt geplaatst. 


BABY GEBOREN!

Hoera, de kleine is er. Bel ons om de geboortegegevens door te geven. Foto’s mag jij of de fotograaf versturen via meyn.wetransfer.com Je ontvangt een digitale proef van het kaartje. Controleer nogmaals de gegevens goed, zodra het kaartje akkoord is wordt het gedrukt. 


LEVERTIJD

Als wij de geboortegegevens voor 11:00 uur ontvangen, is het kaartje vaak nog dezelfde dag klaar. Ontvangen wij ‘s middags de gegevens? Dan is het kaartje de volgende werkdag klaar. Let op: bij goud-, koper- of zilverfolie en bepaalde papiersoorten is de levertijd langer. 


BETALING

Na het afronden van de gedrukte kaartjes en eventuele advertentie ontvang je een digitale factuur met eenvoudige iDeal-betaallink. 


 

 

 

 

 

© 2015 - 2022 Meynkaartje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel