W E R K W I J Z E   

TROUWKAARTEN + UITNODIGINGEN

Wat hebben wij van nodig voor de kaart van jouw dromen? 
Het ontwerp, inhoud en design van uw trouw- geboorte- of jubileumkaart moet helemaal bij jullie passen. Daarom adviseren wij jullie graag.


AANVRAAG

De opdracht is ontvangen, wij verzamelen alle benodigde informatie om het project te starten. Doormiddel van een vrijblijvend gesprek wordt er een duidelijk beeld gevormd van de wensen aan de hand van een checklist. Tijdens dit gesprek worden ook opties voor het papier en enveloppen besproken.


ONTWERP

Idee-ontwikkeling voor uw kaart. U krijgt een of meerdere ontwerpen te zien waarop u uw mening kan geven. Wat vind u sterk of wat ziet u liever anders op de kaart? Na overleg en bespreking van uw gemaakte keuze worden alle grafische elementen tot in de puntjes uitgewerkt. Zodat uw kaart helemaal voldoet aan úw wensen.


CONTROLE

De laatste controles worden gedaan. Kloppen de teksten, zijn alle grafische elementen goed geplaatst? De kaart wordt geoptimaliseerd. Ook kunnen wij advertenties voor u opmaken voor in de - plaatselijke - krant. Zodat iedereen op de hoogte is van uw huwelijk, nieuwe zoon of dochter of uw jubileum.


OPLEVERING​

Na uw goedkeuring van het uiteindelijke grafisch ontwerp, bereiden wij de kaart voor om naar de drukkerij te sturen. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u. Meyn Kaartje is een onafhankelijk grafisch ontwerpbureau en is vrij om kaarten te laten drukken waar u dat wilt. 

Bij een geboortekaartje wordt het bestand 6 weken voor de uitgerekende datum helemaal afgerond, op de geboortegegevens na; deze worden op de dag van de geboorte doorgegeven door u en wij zorgen ervoor dat u de kaartjes zo snel mogelijk in huis heeft. Doorgaans is de levertijd 0-3 werkdagen. Bij geboortekaarten ontvang je, wanneer gewenst, de enveloppen eerder zodat deze al geadresseerd kunnen worden. 


FOTO'S AANLEVEREN

Heb je fantastische foto's die je graag wilt gebruiken op jullie kaart?
De fotograaf of jijzelf kan de foto's van hoge kwaliteit eenvoudig versturen via meyn.wetransfer.com 


 

© 2015 - 2022 Meynkaartje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel